Slide 5 VMBO met Markol Slide 8 VMBO met Markol Slide 2 VMBO met Markol slide 1 VMBO met Markol Slide 7 VMBO met Markol Slide 3 VMBO met Markol Slide 4 VMBO met Markol Slide 6 VMBO met Markol

VMBO met Markol

LOPEND OF IN EEN STOEL
ALLEMAAL HETZELFDE DOEL
VEEL LOL
OP DE MARKOL

Maandag 5 juni was het 10 jaar geleden dat de Ms Markol gedoopt is. Er werd een prijsvraag uitgeschreven voor de scholen voor speciaal onderwijs. De opdracht was een creatieve tekst te bedenken bij de foto die gemaakt is bij de doping van 10 jaar geleden.  De winnaar van deze prijsvraag  was VMBO 1 van onze school en de prijs was een dag varen met de Ms Markol.

Gisteren (18 juli) was het zover. Op uitnodiging van de prijswinnaar is het gehele VMBO mee geweest op dit uitje. Stipt 10.00 uur gingen we aan boord, waar we hartelijk werden ontvangen door de schipper en zijn matrozen. Nadat iedereen een plekje had gevonden op de boot, zijn we vanuit Grou naar de Âlde Feanen gevaren. De Âlde Feanen is een prachtig natuurgebied. De jeugd deed spelletjes of zat op dek te genieten van de natuur. Tijdens de boottocht werden  we getrakteerd op koffie, fris en lekkers. De tijd vloog om. Na vier uur varen keerden we terug in de haven van Grou, waar de Ms Markol een vaste ligplaats heeft. Met rode wangen van de zon en een voldaan gevoel gingen we van boord en bedankten de vrijwilligers die het mogelijk maken dat mensen met een beperking gebruik kunnen maken van deze mooie boot.

De dag werd afgesloten met een bezoekje aan de scheepswerf die eigendom is van de neef van onze leerling Hette. Tot slot nog een heerlijk ijsje.

Wat een fantastische mooie zomerse dag hebben wij gehad. Wij zijn al in vakantiestemming en wensen jullie ook een fijne vakantie.

Het VMBO