Slide 8 Afscheid Bauke Slide 5 Afscheid Bauke Slide 3 Afscheid Bauke Slide 6 Afscheid Bauke Slide 4 Afscheid Bauke Slide 2 Afscheid Bauke slide 1 Afscheid Bauke Slide 7 Afscheid Bauke

Afscheid Bauke

Op donderdag 14 juli nam Bauke Zeinstra afscheid van School Lyndensteyn. Hij had geen idee wat hem te wachten stond die dag, want hij had instructies gekregen om thuis te blijven. Daar kwam tegen tienen de schoolbus voorrijden, met meneer Fabriek en Havinga en meneer Dijkstra als chauffeur. Al trompetterend werd Bauke bij zijn krantje vandaan gehaald. Op school aangekomen stond het plein vol met kinderen hem op te wachten. Bauke mocht eerst met de schoolfotograaf mee, om met iedere klas op de foto te kunnen. De organisatoren, bestaande uit mevrouw Stolk, Bosma, Van Manen en meneer De Boer, hadden geraniums geregeld, waar hij steeds mooi achter mocht staan!

Na de lunchpauze, waarin iedereen een patatje kon eten, waren er allerlei Oud-Hollandse en Caribische spelletjes. De kinderen genoten volop en Bauke niet in de laatste plaats! Overal deed hij even mee, van een skelterwedstrijd tot aan het touwtrekken.

In de namiddag was er tevens afscheid van een aantal andere collega’s. Bauke kreeg namens de organisatoren van het ‘Kleintje Cornelia’ een fotoboekje aangeboden met daarin de foto’s van alle klassen. Bauke bedankt, het ga je goed!

er zijn geen afbeeldingen gevonden