Slide 7 Diplomauitreiking Slide 4 Diplomauitreiking Slide 2 Diplomauitreiking Slide 6 Diplomauitreiking Slide 8 Diplomauitreiking Slide 3 Diplomauitreiking Slide 5 Diplomauitreiking slide 1 Diplomauitreiking

Diplomauitreiking

Ook dit schooljaar zijn alle VMBO-leerlingen weer geslaagd! Jouri, Harno, Beitske, Marco, Melanie, Alex en gastleerlinge Charlotte (die voor het certificaat Nederlands ging), allemaal van harte gefeliciteerd!

Mentor Olijslagers maakte er samen met de heer Bouma en mevrouw Ernens weer een spetterend optreden van. De (ex)-leerlingen werden flink in het zonnetje gezet. Als thema had hij gekozen voor de elfstedentocht, waar natuurlijk flink dikke kleding bij hoorde. En net doen alsof het koud was zorgde voor de nodige hilariteit op deze snikhete dag. De geslaagden kwamen al schaatsend aan, hetgeen geweldig in beeld werd gebracht door het gebruik van een iPad. Op twee schermen in de zaal kon het klappende publiek de schaatsers verwelkomen.

Vervolgens was er een praatje en plaatje voor iedere leerling. René heeft gedurende het afgelopen schooljaar blijkbaar goed zijn best gedaan leuke foto’s en anekdotes te verzamelen, wat tot leuke verrassingen voor de aanwezigen leidde. Collega’s van School Lyndensteyn, de burgemeester Harmsmaschool en ook de ongekroonde visusspecialist Gerard Koning werden even bedankt. Het hele programma paste precies in anderhalf uur, een hele kunst!

[Not a valid template]