Slide 4 Kerstmarkt Slide 5 Kerstmarkt Slide 3 Kerstmarkt Slide 7 Kerstmarkt Slide 6 Kerstmarkt slide 1 Kerstmarkt Slide 2 Kerstmarkt Slide 8 Kerstmarkt

Kerstmarkt

Donderdag 22 december werd er op School Lyndensteyn een kerstmarkt gehouden. In de periode voorafgaand aan de kerstmarkt zijn de leerlingen van School Lyndensteyn druk aan het werk geweest om allerlei spulletjes te maken voor de markt. Er waren verschillende kramen in de klassen en op de gang met onder andere allemaal zelfgemaakte kerstballen, boompjes, lichtjes, sterren en engeltjes maar ook kon men genieten van zelfgemaakte snert, soep, cake, wafels, kortom, ook voor de inwendige mens was er voldoende. Dit jaar kon men ook naar de kerstbios, theater en werd er een kerstverhaal verteld. De markt werd goed bezocht door ouders, pakes en beppes, opa’s en oma’s. Het was een gezellige drukte.

De kerstcommissie kon aan het eind van de dag het bedrag bekend maken wat naar de Stichting Het Vergeten Kind wordt overhandigd. Dit bedrag is € 3104,27. Een geweldige opbrengst!

Meer foto’s zijn te vinden op de site van Sa24.nl en de regionale dagbladen zoals De Woudklank en de Drachtster Courant.