Slide 3 Lyndensteyn Got Talent Slide 7 Lyndensteyn Got Talent Slide 2 Lyndensteyn Got Talent Slide 8 Lyndensteyn Got Talent slide 1 Lyndensteyn Got Talent Slide 5 Lyndensteyn Got Talent Slide 4 Lyndensteyn Got Talent Slide 6 Lyndensteyn Got Talent

Lyndensteyn Got Talent

Vandaag, donderdag 13 juli 2017, namen de eindgroepen afscheid met een geweldige talentenshow: Lyndensteyn’s Got Talent! De presentatie lag in handen van Brechtje, Peter en Jordy. Er waren heel veel verschillende acts, met verschillende talenten. De openingsact was ‘Shape of you’ van Iris, Rilana  en Lianne. Daarna konden we lachen met de moppentrommel van Danny, Mani en Jesse Oane. Jitse zong over een ‘Bad Day’, maar gelukkig ging het optreden heel goed.

De groep van meester Feiko voerde een middeleeuws verhaal op waarbij er ook ruimte was voor een moppentapper, een nar en een aantal dansers. Hier deden veel leerlingen aan mee: Hannah, Denise, Byrthe, Christa, Ricardo, Mickey, Ritchie, Mahmoud en Karin. Vervolgens waren Demian, Willem en Tim aan de beurt met ‘Rockabye’ met de echte Minions op de achtergrond. Tjerk en Amber hadden een rap-act, ‘Kleine Jongen’. De laatste act voor de pauze was Simon Anne met ‘Peter ik ben verliefd’, het achtergrondkoor werd gevormd door zijn klasgenoten.

Na de pauze trapten we af met een Sem en Wesley die de ‘Champions Leaguefinale’ nog eens dunnetjes over deden. Dirk-Jan betoverde ons met zijn goochelshow. Daarna volgde er weer een ‘Shape of you’, maar nu door Anouk, Roel en Nynke. Christiaan en Danique waren wat gestrest, maar na hun uitvoering van ‘Stressed out’ was dit over.  Hierna was het even griezelen met Jense, Tygo, Suzanne en Christiaan met een spannende toneelact. De laatste act waren Celyn, Benthe en Sanne met een geweldige dansshow  ‘Juju on the beat’. Daarna was het gebeurd en werd op de tonen van ‘Can’t stop this Feeling’ het publiek uitgezwaaid. Nu nog een laatste weekje SO voor heel veel van deze kanjers, en dan gaan ze naar het VSO… We wensen ze allemaal een fantastische tijd, maar voor nu bedanken we hen allemaal voor deze geweldige show! (Met dank aan Dirk Dijkstra voor de foto’s).

Tekst: Rob Hut