slide 1 Lyndensteyn’s Got Talent Slide 5 Lyndensteyn’s Got Talent Slide 7 Lyndensteyn’s Got Talent Slide 6 Lyndensteyn’s Got Talent Slide 4 Lyndensteyn’s Got Talent Slide 8 Lyndensteyn’s Got Talent Slide 3 Lyndensteyn’s Got Talent Slide 2 Lyndensteyn’s Got Talent

Lyndensteyn’s Got Talent

Vandaag, donderdag 7 juli 2017, was het dan eindelijk zover! De eindgroepen van het SO namen afscheid met een spetterende talentenshow: Lyndensteyn’s Got Talent! Er waren 2 fantastische presentatie-duo’s in de vorm van Tygo en Anjo vóór de pauze, en Murk Jon en Thijs ná de pauze. Natuurlijk waren er heel veel verschillende acts, allemaal super op hun eigen manier.

Als openingsact was daar Douwe met ‘Is everybody happy’, hetgeen meteen de sfeer erin bracht! Helaas zijn daar geen foto’s van omdat Douwe er bij de generale ’s middags niet bij was… Zo speelde Eline live op de bugel, Silco mikte binnen 2 minuten 10x een basketbal door het net, Jitse, Jordy en Tjalling voerden een eigen bedachte zombiedans uit op ‘Thriller’, en Ben, Inge, Jinte en Danny dansten de sterren van de hemel op ‘Hupsakee’! Murk Jon speelde op de Xylofoon tijdens het nummer ‘Chariots of fire’, met op de achtergrond Christa en Iris. Daarna verraste Wouter iedereen met een fantastische goochelact; we stonden versteld van zijn magische kunsten!

Voor de pauze begon was er nog een gezellige meezinger van Jeroen en heel LGMG6a met ‘Meisje van het platteland’.

Na de pauze volgden nog Kelvin, Danique en Peter met ‘Meneer ijsblok’; zij hadden super mooie kostuums gemaakt van dozen! Amber is een ster in kickboxen, dát hebben we allemaal gezien! Ook het optreden van Patrick en Christiaan met ‘Een mooie dag’ viel zeer in de smaak. Toen kwamen Christa en Iris, met een vertolking van het prachtige ‘You’, elkaar begeleidend op het keyboard. Jinte, Diana en Simon-Anne bezorgden iedereen kippenvel met ‘Roar’ en een mega-spin! Toen speelde Martin nog toneel met Meester Kees; die uiteindelijk een nat pak opliep op het podium! Het laatste nummer mocht er ook zeker wezen; dat waren Lotte en Nadia met ‘Echte vrienden’; zo te zien blijven zij ook op het VSO vrienden voor altijd! Het slotlied was ‘De vlieger’; dit werd door iedereen meegedaan, ook het publiek deed enthousiast mee!

Nu nog een laatste weekje SO voor heel veel van deze kanjers, en dan gaan ze naar het VSO… We wensen ze allemaal een fantastische tijd, maar voor nu bedanken we hen allemaal voor deze geweldige show!

(Met dank aan René Olijslagers voor de foto’s)

er zijn geen afbeeldingen gevonden