Slide 2 REBUS Watersportweekend slide 1 REBUS Watersportweekend Slide 8 REBUS Watersportweekend Slide 4 REBUS Watersportweekend Slide 7 REBUS Watersportweekend Slide 3 REBUS Watersportweekend Slide 5 REBUS Watersportweekend Slide 6 REBUS Watersportweekend

REBUS Watersportweekend

Op vrijdag 27 mei  stonden er 16 leerlingen op de steiger in Loosdrecht. Klaar voor een weekend kanoën, zeilen, waterskiën en zwemmen.

De 6 nieuwe leerlingen die voor het eerst meegingen, keken vol verwachting richting het eiland voor hen, midden op de Loosdrechtse Plassen. Op dat eiland staat een prachtige accommodatie met alle voorzieningen die we nodig hebben.

Dit jaar hadden we weer geluk met het weer. De zon, de temperatuur en de matige wind zorgden ervoor dat er veel gezeild kon worden in zowel de kleine als de grotere boten. De acces dinghy, waar je alleen of samen in zeilt, was zeer geliefd maar ook de catamaran en trimaran. Kanoën in een groep door de ‘jungle’ en later zwemmen met een wetsuit en zwemvest aan. Traditiegetrouw is er op zaterdagavond waterskiën!

De zondagmiddag werd dit jaar compleet anders ingevuld. Een challenge tussen Reinoud Kluisters en Olympisch surfer Dorian van Rijsselberghe. Omdat Reinoud blind is, moest Dorian een geblindeerde skibril op. Reinoud won 2 van de 3 wedstrijden! Wij hebben geholpen door bij de boei te liggen en lawaai te maken, zo wisten de surfers waar ze naartoe moesten zeilen. ’s Avonds waren de eerste beelden al te zien op SBS6!

Dit watersportweekend wordt al 11 jaar gefinancierd door de Johan Cruijff Foundation. Zonder hen is het niet mogelijk dit weekend te organiseren. Zij brengen onze jongeren in beweging!

er zijn geen afbeeldingen gevonden