Slide 6 Schoolfeest Slide 4 Schoolfeest Slide 2 Schoolfeest Slide 8 Schoolfeest slide 1 Schoolfeest Slide 3 Schoolfeest Slide 7 Schoolfeest Slide 5 Schoolfeest

Schoolfeest

Op vrijdagavond 16 juni was er het schoolfeest van het VSO. Vele tientallen leerlingen kwamen prachtig verkleed op school. DJ Arne zorgde voor de muziek. Het was beregezellig. Het thema was Carnaval, wat eerder tijdens schoolverkiezingen als winnaar uit de bus kwam. Meneer Anema had beloofd dat wanneer het thema van zijn klas werd gekozen, hij bekogeld mocht worden met waterballonnen! En gek genoeg werd juist dat thema gekozen… Dus… gooien maar!

Later op de avond werd het best geklede meisje en de best geklede jongen gekozen. Hennita in haar Minotauruspak werd de best geklede dame, en Jelmar werd samen met zijn broer Rens gekozen tot best gekleed jongensduo: Mario en Luigi! Ze werden allen voorzien van een chocolademedaille en een waardebon voor de MediaMarkt. Feestcommissie (meneer Van Essen, meneer Anema en mevrouw Vreeling), bedankt!