Slide 8 Skikamp Slide 5 Skikamp Slide 2 Skikamp Slide 6 Skikamp Slide 4 Skikamp Slide 3 Skikamp Slide 7 Skikamp slide 1 Skikamp

Skikamp

Het zit er weer op, ons jaarlijkse CP-skikamp. Na een week met veel ijzel en een gesloten school, konden wij: dhr. Van der Meulen, mevr. Bosma en De Ruiter en de leerlingen Marc, Richard, Rob, Melvin, Niek en Gerko samen met school De Twijn uit Zwolle probleemloos afreizen naar Oostenrijk. Op naar Kaprun. Dit jaar een andere locatie, waar iedereen het ook weer reuze naar zijn zin heeft gehad. De sneeuwomstandigheden leken niet zo best. Eigenlijk was er geen sneeuw. Maar de Oostenrijkers weten daar wel iets op, in het dorp was een piste met kunstsneeuw. Een prachtige vlakke piste waar onze leerlingen al gauw in de lift omhoog konden. Vanaf woensdag werd het echt mooi winterweer en kwam er ook sneeuw. Hoera, het gevoel van wintersport was er volop. Het ging fantastisch met onze leerlingen. Iedereen genoot en we hadden weinig problemen met vermoeidheid of pijntjes.

Marc en Richard waren voor de laatste keer mee, ze mochten de grote hoge berg op. Rob ging ook als een speer en mocht ook mee. Wat een ervaring. Eerst al met de gondel omhoog, stukje skiën en vervolgens in de stoeltjeslift met 6 mensen naast elkaar. Poortje door en laten door glijden op een mat en dan ineens schoof er een stoel onder je bips. Oeps, boven gekomen moest je er weer uit. Maar onze jongens deden het of hadden ze het al jaren gedaan. Super. Intussen gingen Gerko, Niek en Melvin beneden ook in de lift omhoog. Fantastisch. Naast het skiën natuurlijk ook ontspannen. Wij zijn een middag Zell am Zee in geweest, een heuse après-skibar bezocht, waar de voetjes van de vloer gingen. Traditioneel naar de skishow. Helaas was het niet wat we hadden verwacht, maar de weg er naar toe (berg opklimmen en dus ook afdalen) en terug was zo speciaal, dat we vreselijk veel lol hebben gehad. Op de vrijdag de slalom als afsluiting en natuurlijk de discoavond met de prijsuitreiking. Zaterdagmorgen vroeg op en na een zeer goed verlopen terugreis, arriveerden wij al om 21.00 uur, moe maar voldaan, in Beetsterzwaag.

Niek vroeg zich af wie dit allemaal betaalde. Na enige informatie over sponsoring van onze kant was zijn antwoord: “Dan hebben zij wel een bedankje verdiend.”

(Tekst: mevr. De Ruiter)

[Not a valid template]