Slide 8 Sportclinics Slide 3 Sportclinics Slide 2 Sportclinics Slide 7 Sportclinics slide 1 Sportclinics Slide 5 Sportclinics Slide 4 Sportclinics Slide 6 Sportclinics

Sportclinics

Omdat de leerlingen van het VSO de Corneliasportdag van 28 maart tot een groot succes hebben weten te maken, kregen we vanuit de Corneliastichting een sportclinic cadeau. Deze werd op 30 juni gehouden op de voetbalvelden van VV de Sweach in Beetsterzwaag. De leerlingen van 8 van de 10 VSO-klassen waren hierbij aanwezig.

Maarten de Jong (oud-speler van SC Heerenveen) heeft namens SC Heerenveen de clinics verzorgd. Er waren diverse onderdelen zoals een heuse training op de SC Heerneveenmanier, waarin onderdelen voorkwamen als de bal hooghouden, trucjes met de bal en diverse technieken. Daarnaast kon de schietsnelheid op doel worden gemeten, kon je punten scoren door pylonen om te schieten, ballen te raken en er kon een wedstrijd met teams worden gedaan. Voor de rolstoelers was er een activiteit bij de skatebaan.

Alle leerlingen ontvingen een heus shirt van SC Heerenveen en na afloop ook een rugzak. Mede door het weer aan het begin van een hittegolf was het een heerlijke ochtend!

[Not a valid template]