Slide 2 Uitslag schoolverkiezingen Slide 7 Uitslag schoolverkiezingen Slide 4 Uitslag schoolverkiezingen slide 1 Uitslag schoolverkiezingen Slide 6 Uitslag schoolverkiezingen Slide 5 Uitslag schoolverkiezingen Slide 8 Uitslag schoolverkiezingen Slide 3 Uitslag schoolverkiezingen

Uitslag schoolverkiezingen

Woensdag 15 maart kon er worden gestemd op 6 thema’s voor het schoolfeest: Bling Bling, Raar met je haar, Disney, Carnaval, Iedereen is van de wereld en Halloween. Vorige week woensdag werden hiervoor campagnes gehouden.

Er was een echt stemlokaal ingericht waar een aantal leerlingen zaten die de stempassen moesten controleren. Als alles klopte, dan kreeg de stemmer een stembiljet waarop hij met een rood potlood een keuze kon maken. Daarna mocht het biljet worden opgevouwen en kon het in een stembus worden gedeponeerd.

Vandaag, vrijdag 17 maart, zijn de stemmen geteld. Dit is verzorgd door de Middenbouw A. In totaal hebben 61 van de 89 leerlingen gestemd (het opkomstpercentage is dus 69%). Dit heeft ook te maken met het feit dat de leerlingen van de S&O-klas er niet meer zijn als het feest wordt gehouden. Hierdoor hebben zij niet gestemd.

Carnaval heeft de meeste stemmen!

Het is duidelijk dat het tussen Halloween en Carnaval ging. Met een verschil van 4 stemmen gaat het komende schoolfeest dus in het teken van Carnaval staan!

Hieronder nog een aantal foto’s van de dag waarop er werd gestemd: